هدف ما در اینجا ارائه بهترین قیمت انواع قطعات نشکارا است در اینجا بخشی از قطعات نشاکار را که ما تامین می کنیم برای شما آورده ایم. برای خرید و مشاوره می توانید با شماره زیر تماس بگرید.

ادوات کشاورزی شمال صنعت

فروش قطعات کشاورزی
نشاکار: کوبوتا . یانمار.دایدونگ…
ادرس: گیلان استانه اشرفیه
09113441756
شماره واتساب و تلگرام

 

همه‌ی ما با شنیدن عنوان نشا به یاد نشاکاری و نشا برنج می‌افتیم. نشاکاری در واقع فعالیتی است که از دیرباز بوده و هم اکنون نیز ادامه دارد. این روش به دلیل صرفه جویی در مصرف انرژی و اقتصادی بودن، در بین کشاورزان بسیار محبوب است. با این حال امروزه تکنولوژی در بالاترین سطح خود قرار دارد و در کنار سایر علوم و حوزه‌ها، کشاورزی را نیز دستخوش تحولات و تغییرات زیادی کرده است. امروز در کنار نشاکاری سنتی و دستی انواع مختلفی از دستگاه نشاکار نیز به بازار آمده و در دسترس کشاورزان قرار گرفته است. این دستگاه‌ها و ماشین‌ها به کشاورزان کمک می‌کنند تا بتوانند به سادگی و با سرعت بیشتری نسبت به روش سنتی نشاهای خود را کشت دهند.

در ادامه به تعریف نشاکاری و انواع مختلف دستگاه‌ها و ماشین‌های نشاکاری، قطعات دستگاه های نشاکار و مزایای استفاده از سینی نشا می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

 

نشا چیست؟

نشا یک گیاهچه کوچک چند برگی است که در اثر رشد اولیه بذر در محیط خزانه به وجود می‌آید. خزانه در حقیقت یک محیط تحت کنترل و مناسب برای بذر است تا بتواند در آن به رشد حداکثری خود برسد و به نشا تبدیل شود.

پس از گذشت مدت زمان تعیین شده و تکمیل دوره رشد بذر، نشا آماده شده و باید به محیط کشت اصلی منتقل شود. اما با توجه به این که محیط خزانه با محیط کشت متفاوت است، باید نشا آماده شده پیش از انتقال به زمین زراعی یا گلخانه، مدتی در محلی با شرایط نزدیک به محیط نهایی نگهداری شود.

 

ویژگی‌های کشت نشایی سنتی

دستگاه‌های نشاکار؛ انواع و قیمت

همان ‌طور که گفته شد نشاکاری و تولید نشا از گذشته مورد توجه کشاورزان قرار گرفته بود و می‌توان گفت به دلیل بازده بالا و مصرف کم آب و انرژی، یک روش بسیار مناسب برای تولید مواد غذایی است. چرا که نشاکاری با توجه به نیاز آب کمی که دارد برای کشور ما که همواره نیز با بحران کم‌آبی دست به گریبان است، شیوه‌ای کاربردیست. با این وجود روش تولید سنتی نشا که به صورت دستی انجام می‌گیرد، هزینه و زمان زیادی را از کشاورز خواهد گرفت. همچنین کشت آن نیز در مزرعه کاری بسیار دشوار است و باید برای حفظ دوره مناسب رشد و عدم تاخیر زمان کشت، تعداد زیادی نیروی کارگری را به خدمت گرفت که همین عامل سبب افزایش هزینه‌ها خواهد شد. از دیگر مشکلات کشت نشا به صورت سنتی می‌توان به سرعت کاری پایین، عدم دقت و خطاهای انسانی و یافتن نیروی کار مناسب و… اشاره کرد.

 

ویژگی‌های کشت نشایی مدرن

دستگاه‌های نشاکار؛ انواع و قیمت

اصلی‌ترین ویژگی نشاکاری مدرن استفاده از تجهیزات و ادوات کشاورزی مکانیزه همچون دستگاه نشاکار است که در کاشت نشای گیاهان مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. همان طور که گفته شد پروسه نشاکاری با دست و به روش سنتی بسیار پر زحمت و زمان گیر است. از این رو کشاورزان ترجیح می‌دهند تا در کاشت نشا گیاهان مختلف خود با خرید دستگاه نشاکار سرعت کار و بهره‌وری کار خود را افزایش دهند. از دو نوع پرکاربرد دستگاه نشاکار می توان به نشاکار دستی و نشاکار ماشینی اشاره کرد. مزایای تولید و کشت نشا با خرید دستگاه نشاکار را نیز می‌توان مواردی چون

  • کاهش زمان تولید
  • کاهش چشمگیر مصرف آب کشاورزی
  • امکان تولید دو یا چند بار محصول در بازه یک فصل رشد
  • مصون ماندن جوانه­ ها از آفات و امراض
  • صرفه‌جویی در هزینه‌ها

عنوان کرد.

ماشین‌ها و دستگاه‌های نشاکار در واقع به منظور آسان تر کردن روند کاشت نشا، تولید و بهره برداری شده اند. در حقیقت با استفاده از این دستگاه‌ها می‌توان نشاهایی که در سینی کشت در گلخانه کاشته شده‌اند را به زمین زراعی منتقل کرد. حال این نشاها می توانند نشای گیاهانی چون کلم، کاهو، گوجه فرنگی، بادمجان و … باشند.

علاوه بر این موارد، دستگاه نشاکار سرعت کار و کشت نشا در مزرعه را در قیاس با کارگر افزایش داده و به طور بسیار چشمگیر و موثری بالا خواهد برد. همین عامل باعث خواهد شد تا علاوه بر کار فرسایشی کارگر که می تواند منجر به بیماری برای شخص و یا گیاه باشد، در هزینه ها نیز صرفه جویی شود.

 

انواع دستگاه نشاکار

استفاده از نشاکار به کاشت نشا سرعت بیشتری بخشیده و در نهایت مقدار بازدهی محصول را افزایش خواهد داد. ماشین‌ها و دستگاه‌های نشاکار زیادی وجود دارند که کشاورزان می‌توانند بر اساس نوع کاربرد و متراژ زمین خود و هزینه‌ی پیش بینی شده خود، آن را تهیه کنند. به طور کلی دستگاه نشاکار به دو دسته نشاکار دستی و ماشینی تقسیم می‌شود:

 

نشاکار دستی

دستگاه‌های نشاکار؛ انواع و قیمت

یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین ابزار کشاورزی باغداران، نشاکار دستی یا نشاکار راه‌­رونده است؛ چرا که هم قیمت پایینی دارد و هم جابه جایی و استفاده از آن ساده و راحت است. این دستگاه را با نام نشاکار نیمه اتوماتیک نیز می‌شناسند. نشاکار دستی کوچک و سبک است و امکان جابجایی راحت تری دارد. به همین جهت بسیاری از کشاورزان که به کار کشت گوجه فرنگی می‌پردازند و زمین کوچک و متوسطی دارند، اقدام به خرید دستگاه نشاکار دستی می‌کنند. این دستگاه به شکل یک لوله بلند است و کشاورز همان گونه که راه می‌رود، به صورت دستی در یک ردیف نشاها را از درون لوله نشاکار به مکان کاشت هدایت کرده و دستگاه نشاکار آن را در عمق مورد نظر قرار داده و تثبیت می‌نماید و در نهایت کاشت نشا را به آخر می­‌رساند.

قیمت قطعه های نشکاکار برنج